Μια ακόμη εθελοντική αιμοδοσία στέφθηκε με επιτυχία την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα του Διαγνωστικού Κέντρου Ηρόδοτος και την υποστήριξη του Κέντρου Αίματος του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.
Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας από νωρίς το πρωί της Κυριακής στήθηκε στην έδρα του Διαγνωστικού Κέντρου, στη Ν.Αλικαρνασσό, όπου πολίτες αλλά και εργαζόμενοι του Κέντρου με αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής ενσυναίσθησης, έσπευσαν να δώσουν ελάχιστα λεπτά από τον χρόνο τους για να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Άξιο αναφοράς επίσης και το γεγονός ότι υπήρξαν και παιδιά που θέλησαν να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για την αξία αιμοδοσίας με το έμπειρο προσωπικό από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, να τους εξηγεί πόσο σπουδαίο και ανώδυνο είναι να προσφέρεις αίμα.
Σε κάθε περίπτωση, η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μας, που κρύβει μάλιστα οφέλη και για τον ίδιο μας τον εαυτό.
Στο Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος αγαπάμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και πάγια αντίληψη μας είναι ότι πρωτοβουλίες σαν και αυτήν στοχεύουν στην κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη που θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της δράσης μας.

Leave a reply