Ακτινοδιαγνωστικό-Εργαστήριο-ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Το Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο είναι στελεχωμένο με έμπειρο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό, έτσι ώστε να προσφέρει υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στον τομέα της διάγνωσης για τον άνδρα και τη γυναίκα, με επιπλέον εξειδίκευση στον παιδιατρικό ασθενή.

Κλασσικού Ακτινολογικού, Ψηφιακής Υπολογιστικής Απεικόνισης (CR)

  Τμήμα Κλασσικού Ακτινολογικού, Ψηφιακής Υπολογιστικής Απεικόνισης (CR), όπου πραγματοποιούνται πάσης φύσεως ακτινογραφίες σε ενήλικες και σε παιδιά. Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο μηχάνημα ψηφιακής τεχνολογίας, με δυνατότητα επεξεργασίας εικόνας μετά την αποθήκευσή της σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, ώστε να μην είναι απαραίτητη η διπλή έκθεση του εξεταζόμενου.

Τμήμα Τρισδιάστατου (3D) υπερήχου Invenia ABUS 2.0

  Η προληπτική εξέταση για τον καρκίνο του μαστού με το Invenia ABUS 2.0, έχει αναπτυχθεί ειδικά για να βοηθήσει τους ακτινολόγους να εντοπίζουν τον καρκίνο που κρύβεται πίσω από τον πυκνό μαστικό ιστό και μπορεί να «χαθεί» σε μια απλή μαστογραφία σε ποσοστό 30%.Εάν έχετε πυκνό μαστικό ιστό, η προσθήκη της προληπτικής εξέτασης με το Invenia ABUS 2.0 (Αυτοματοποιημένο σύστημα υπερηχογραφήματος μαστών) μπορεί να αυξήσει επιπλέον την ανίχνευση καρκίνων κατά 57%.

  Η προληπτική εξέταση Invenia ABUS 2.0 χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα, αφού πρόκειται για υπέρηχο, για τη δημιουργία τρισδιάστατων απεικονίσεων του μαστικού ιστού και είναι η μοναδική εγκεκριμένη από τον FDA τεχνολογία υπερήχων για την ανίχνευση καρκίνου του μαστού σε γυναίκες με πυκνό μαστικό ιστό.

Ψηφιακής Μαστογραφίας (CR)

  Τμήμα Ψηφιακής Μαστογραφίας (CR), με σύστημα ψηφιακής υπολογιστικής απεικόνισης με χαμηλή δόση ακτινοβολίας.

Τμήμα Υπερήχων, με Συστήματα Υπερήχων τελευταίας τεχνολογίας για ενήλικες και παιδιά

  Τμήμα Υπερήχων, με Συστήματα Υπερήχων τελευταίας τεχνολογίας για ενήλικες και παιδιά , όπου παρέχονται εικόνες υψηλής ευκρίνειας για εξετάσεις :

  • Οργάνων άνω-κάτω κοιλίας (ήπατος, χολής, σπλήνας, νεφρών, νεφρικών αρτηριών, κύστεως, έσω γεννητικών οργάνων)
  • Μαστού, θυρεοειδούς, αδένων, οσχέου
  • Μυοσκελετικού συστήματος
  • Επιφανειακών και εν τω βάθει αγγείων, καρωτίδων, νεφρικών, αορτής, αγγείων άνω/κάτω άκρων.

  Χρησιμοποιούνται νέας γενιάς κεφαλές υπερήχου XDclear για απεικόνιση ακόμη και πολύ δύσκολων περιπτώσεων,  όπως παχυσάρκων και μεγάλης σωματικής διάπλασης ασθενών.

  Ταυτόχρονα, διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας τεχνική συγχρονισμένης απεικόνισης της εικόνας του υπερήχου σε πραγματικό χρόνο με λήψεις /ακολουθίες αξονικού τομογράφου, μαγνητικού τομογράφου, PET-CT και προηγμένες εξετάσεις του υπερηχοτομογράφου, επιτρέποντας την ογκομετρική πλοήγηση στις ακολουθίες αυτές , καθώς και με συνδυασμό τεχνικών σκιαγραφικών και ελαστογραφίας.

  Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω ελέγχου με τεχνική Strain & Shear Wave Ελαστογραφίας για την εκτίμηση πιθανής κακοήθειας μορφωμάτων & βλάβες μαστού, θυρεοειδούς, ήπατος και προστάτου. Μπορεί να γίνει ποσοτική ένδειξη της λιπώδους εκφυλίσεως του ήπατος. Εκτός από τον υπερηχογραφικό έλεγχο των οργάνων του σώματος, επιπλέον, γίνονται και παρακεντήσεις μαστού, θυρεοειδούς, βιοψίες προστάτου και μαστού, προγεννητικός έλεγχος γονιμότητας για τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες, καθώς και Triplex αγγείων, όπως επίσης και εξειδικευμένος έλεγχος ανδροουρολογικής απεικόνισης για τη στυτική δυσλειτουργία και τις κακώσεις πέους.

Παιδοακτινολογικό Τμήμα

  Εξειδικευμένο Παιδοακτινολογικό Τμήμα, όπου γίνονται υπέρηχοι σε βρέφη και παιδιά, καθώς και έλεγχος της κυστεοουρητηρικής παλινδρόμησης σε βρέφη με την υπερηχογραφική κυστεοουρηθρογραφίαχωρίς ακτινοβολία.

Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας

  Τμήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας, με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακής απεικόνισης για τον έλεγχο της σπονδυλικής στήλης, του ισχίου, καθώς και ταυτόχρονης σάρωσης των ισχίων, ολόσωμη μέτρηση οστικής πυκνότητας όπως και έλεγχο της πηχεοκαρπικής, με δυνατότητα εκτίμησης κατάγματος στη δεκαετία.

Τμήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας για παιδιά

  Στο Τμήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας διεξάγονται εξειδικευμένες εξετάσεις σε παιδιά – το μοναδικό τμήμα απεικόνισης για παιδιά στην Κρήτη και το 2ο στην Ελλάδα – για τη μέτρηση της οστεοπόρωσης και την αξιολόγηση της μορφομετρίας του σκελετού σε συγκεκριμένες παιδιατρικές παθήσεις, καθώς και του συνολικού ποσοστού λίπους, μαλακού ιστού και οστών στα παιδιά, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής δόσης ακτινοβολίας η εξέταση δύναται να αντικαταστήσει την ακτινογραφία για την παρακολούθηση παιδιών με σκελετικές παθήσεις.

Μέτρηση της ποσότητας λίπους/ μυϊκής μάζας – Λιπομέτρηση για ενήλικες και παιδιά

  Παράλληλα, με βάση τις νέες κλινικές πρακτικές, που είναι χρήσιμες σε Ενδοκρινολόγους και Διαβητολόγους, καθώς και σε άλλες ειδικότητες, μπορεί να γίνει Μέτρηση της ποσότητας λίπους/ μυϊκής μάζας – Λιπομέτρηση  για ενήλικες και παιδιά, με υψηλή ακρίβεια και την χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας, με χρωματική κωδικοποίηση των μεταβολών της σύστασης του σώματος. Η Λιπομέτρηση συνιστάται στις κλινικές περιπτώσεις καρδιομεταβολικών παθήσεων, νευρικής ανορεξίας, χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας, κυστικής ίνωσης, ΑΙDS/HIV, αλλά και για τη διαχείριση βάρους, την παρακολούθηση αθλητών και την εκτίμηση της σωματικής ευεξίας.

Το Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο είναι στελεχωμένο με έμπειρο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό, έτσι ώστε να προσφέρει υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στον τομέα της διάγνωσης για τον άνδρα και τη γυναίκα, με επιπλέον εξειδίκευση στον παιδιατρικό ασθενή.

Το Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο αποτελείται από τα παρακάτω Τμήματα:

 • Κλασσικού Ακτινολογικού, Ψηφιακής Υπολογιστικής Απεικόνισης (CR)
 • Ψηφιακής Μαστογραφίας (CR)
 • Τμήμα Υπερήχων, με Συστήματα Υπερήχων τελευταίας τεχνολογίας για ενήλικες και παιδιά
 • Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας
 • Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας για παιδιά (το 2ο κέντρο στην Ελλάδα)
 • Μέτρηση της ποσότητας λίπους/ μυϊκής μάζας  για ενήλικες και παιδιά
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ-ηροδοτος-ιατρικη-φροντιδα

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο είναι στελεχωμένο με έμπειρο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό, έτσι ώστε να προσφέρει υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στους τομείς της πρόληψης και της διάγνωσης, με εξειδίκευση στον παιδιατρικό ασθενή.

Στελεχωμένο με έμπειρο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό

  Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο είναι στελεχωμένο με έμπειρο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό, έτσι ώστε να προσφέρει υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στους τομείς της πρόληψης και της διάγνωσης. Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονους αναλυτές, από κορυφαίες εταιρείες του χώρου, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εξετάσεων, από τις πιο απλές έως και τις πλέον εξειδικευμένες, κάτω από συνεχή επιστημονικό ποιοτικό έλεγχο. Λειτουργεί με πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών του και υπόκειται, σύμφωνα με υποδείξεις, σε τακτικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους από πιστοποιημένους φορείς.

Εξοπλισμένο με σύγχρονους Αναλυτές

  Με τη χρήση κωδικών barcodes ταυτοποιούνται όλα τα δείγματα από τη στιγμή της δειγματοληψίας έως και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Η επικοινωνία των αναλυτών του εργαστηρίου με το σύστημα μηχανοργάνωσης επιτρέπει την αυτόματη πραγματοποίηση των απαιτούμενων αναλύσεων και την καταχώρηση των αποτελεσμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποιείται η πιθανότητα λάθους, εξασφαλίζοντας αξιόπιστα και ταχύτατα αποτελέσματα. Τηρείται ιστορικό των εξετάσεων και δίδεται η δυνατότητα σύγκρισης με προηγούμενες εξετάσεις που έχετε πραγματοποιήσει στο Κέντρο μας, καθώς και άμεσης επανεκτύπωσης οποιωνδήποτε παλαιότερων αποτελεσμάτων χρειαστείτε.

Πάντα στην διάθεση του ασθενούς

  Το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου μας βρίσκεται πάντα στην διάθεση του ασθενούς για να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, αλλά και για την επίλυση άλλων πιθανών ιατρικών θεμάτων. Βασικό μας μέλημα είναι ο συνδυασμός της άρτιας επιστημονικής κάλυψης, αλλά και της προσωπικής και ανθρώπινης επικοινωνίας ανάμεσα στον ασθενή και τον ιατρό, σεβόμενοι απόλυτα το ιατρικό απόρρητο. Καθημερινά, τηρείται αντίγραφο ασφαλείας για την διασφάλιση των καταχωρημένων δεδομένων και αποτελεσμάτων. Τα αποτελέσματα των περισσότερων εξετάσεων δίνονται αυθημερόν στον εξεταζόμενο και των υπολοίπων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αποστολής αποτελεσμάτων μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) και/ή ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).

Δειγματοληψίες κατ’ οίκον

Το προσωπικό του Μικροβιολογικού μας Εργαστηρίου, με σεβασμό προς τον ευπαθή πληθυσμό και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα μετακίνησης, πραγματοποιεί και δειγματοληψίες κατ’ οίκον.Text

Συσκευή Ανίχνευσης – Απεικόνισης Φλεβών

Ειδική συσκευή Ανίχνευσης Φλεβών, για διευκόλυνση της αιμοληψίας σε ασθενείς με αδύναμο φλεβικό σύστημα, ιδανικό για χρήση σε παιδιά και βρέφη.

Τμήματα Μικροβιολογικού

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Διαγνωστικού Εργαστηρίου μας αποτελείται από:

Τμήματα

 • Αιματολογικό
 • Ορμονολογικό
 • Ανοσολογικό
 • Βιοχημικό
 • Ορολογικό
 • Εξετάσεις Αλλεργιών
 • Καλλιέργειες
 • Αντιβιογράμματα – Ταυτοποίηση μικροοργανισμών

Στελεχωμένο από έμπειρο Ιατρικό προσωπικό προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες σε παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα, των παραθυρεοειδών, της υπόφυσης, των επινεφριδίων, των γονάδων, διαταραχές του μεταβολισμού των λιπιδίων, των οστών, του Σακχαρώδη Διαβήτη και των Ενδοκρινών παθήσεων κατά τη διάρκεια της κύησης.

Στελεχωμένο από έμπειρο συνεργαζόμενο Ιατρικό προσωπικό, με εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση, προσφέρει υψηλής ποιότητας κυτταρολογικών εξετάσεων με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και παρακολούθηση διαφόρων παθήσεων. Στο Κυτταρολογικό μας εργαστήριο πραγματοποιούνται Λήψη, Εκτέλεση & Διάγνωση συμβατικού Τεστ Παπανικολάου, κυτταρολογική εξέταση Ούρων, Πτυέλων, κυτταρολογική εξέταση από Παρακεντήσεις Μαστού κ.α.

Στελεχωμένο από έμπειρο συνεργαζόμενο Ιατρικό προσωπικό, με εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση

  Στο Κυτταρολογικό μας εργαστήριο πραγματοποιούνται  Λήψη, Εκτέλεση & Διάγνωση συμβατικού Τεστ Παπανικολάου, κυτταρολογική εξέταση Ούρων, Πτυέλων, κυτταρολογική εξέταση από  Παρακεντήσεις Μαστού κ.α.

Η Αλλεργιολογία είναι μία ειδικότητα που αφορά τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Στελεχωμένο από έμπειρο Ιατρικό προσωπικό, το Αλλεργιολογικό ιατρείο προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη εργαστηριακό έλεγχο και θεραπευτική αντιμετώπιση, σε παθολογικές καταστάσεις της Αλλεργιολογίας όπως Αλλεργική Ρινίτις και επιπλοκές της (Ιγμορίτις, Σφηνοειδίτις κ.τ.λ.), Αλλεργικό Άσθμα (σύγχρονες θεραπείες στους ενήλικες), Κνίδωση, Αγγειοοίδημα (φλούμπες, πρηξίματα), Εξανθήματα κορμού και προσώπου, Κνησμοί διαφόρου αιτιολογίας (Φαγούρες), Βήχας, Δύσπνοια και Δυσφορία διαφόρου αιτιολογίας, Τροφική Αλλεργία, Φαρμακευτική Αλλεργία, Αλλεργία σε Έντομα και σπανιότερες καταστάσεις όπως Κληρονομικό Αγγειοοίδημα, Αλλεργική πνευμονική Ασπεργίλλωση, Μαστοκυττάρωση, Φυσικές αλλεργίες κ,α.

Στελεχωμένο από έμπειρο συνεργαζόμενο Ιατρικό προσωπικό, με εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση

  θεραπευτική αντιμετώπιση της Αλλεργική Ρινίτις, Ιγμορίτις, Σφηνοειδίτις, Αλλεργικό  Άσθμα, Κνίδωση, Αγγειοοίδημα (φλούμπες, πρηξίματα), Εξανθήματα κορμού και προσώπου, Κνησμοί, Βήχας, Δύσπνοια, Τροφική Αλλεργία, Φαρμακευτική Αλλεργία, Αλλεργία σε Έντομα και Κληρονομικό Αγγειοοίδημα, Αλλεργική πνευμονική Ασπεργίλλωση, Μαστοκυττάρωση, Φυσικές αλλεργίες.

Το Διαγνωστικό Κέντρο ΗΡΟΔΟΤΟΣ, (Ηράκλειο - Νέα Αλικαρνασσός - Ηροδότου 148) διαθέτει ΝΕΟ ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ 128 ΤΟΜΩΝ – ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ. Εξασφαλίζοντας έτσι, νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στην άνεση των ασθενών σας.

  Ο ΝΕΟΣ Αξονικός Τομογράφος Revolution EVO – 128 Τομών, παρέχει :

  • Καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία σάρωσης.
  • Όλες οι εξετάσεις γίνονται με 50%  χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας.
  • Η χαμηλή δόση είναι προϋπόθεση και στις περιπτώσεις ενδείξεων ολόσωμης εξέτασης, όπως για παράδειγμα στην ανίχνευση οστικών εντοπίσεων πολλαπλού μυελώματος.
  • Εξειδικευμένα πρωτόκολλα εξετάσεων για παιδιά καθώς και ολόσωμης εξέτασης σε ενήλικες.
  • Έχει τη δυνατότητα εκτέλεσης όλων των εξετάσεων σε όλες τις ανατομικές περιοχές του σώματος (εγκέφαλος,  σπλαχνικό κρανίο, τράχηλος, άνω και κάτω κοιλίας, σπονδυλικής στήλης, άνω και κάτω άκρων), αξονικές αγγειογραφίες ολόκληρου του σώματος (εγκεφάλου, τραχήλου, θωρακικής και κοιλιακής αορτής , λαγονίων και περιφερικών αγγείων) με εξαιρετική ποιότητα εικόνας για την ακριβέστερη διάγνωση – ακόμα και όταν εκτελούνται πολύπλοκες εξετάσεις.
  • Γνωρίζοντας την αξία της αξονικής τομογραφίας στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα σε ασθενείς υψηλού κινδύνου, μπορούμε να βοηθήσουμε στην πρόληψη  και συνεπώς στην έγκαιρη θεραπεία με ειδικά πρωτόκολλα.
  • Στο πνεύμα των καιρών, το σύστημα αξονικής τομογραφίας Revolution EVO διαθέτει ειδικά αναβαθμισμένα προγράμματα για την λεπτομερή και ακριβή παρακολούθηση των ασθενών που είχαν νοσήσει στο παρελθόν με Covid-19, .
  • Το σύστημα Revolution EVO διαθέτει το πακέτο οδοντιατρικού χειρουργικού σχεδιασμού (Denta Scan) και (Dental Implants).

   Ασφάλεια, αξιόπιστο ιατρικό αποτέλεσμα, άριστη εξυπηρέτηση.

   *Την επιστημονική Διεύθυνση του Ακτινοδιαγνωστικού Εργαστηρίου , έχει η Ιατρός Ακτινολόγος Αικατερίνη Ανδριανάκη.

   *Ιατρείο Εξειδικευμένης Διάγνωσης – Απόστολος Καραντάνας Καθηγητής Ακτινολογίας Παν/ου Κρήτης.

   *Εργαστήριο Αξονικού Τομογράφου – Διάγνωση:

   Νικόλαος Σέγκος – Ιατρός Ακτινολόγος

   Ο Νέος Αξονικός Τομογράφος – Revolution EVO 128 τομών

   Είναι διαθέσιμος στο Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος (Νέα Αλικαρνασσός – Ηροδότου 148)

   τηλ. 2810 240 100

Το Αιματολογικό μας Κέντρο λειτουργεί σε υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, με εξοπλισμό τελευταίας ιατρικής τεχνολογίας στην οδό Χειμάρας και Σουλίου 1,στον Πόρο Ηρακλείου και εξυπηρετεί τους πολίτες της Κρήτης και των γύρω νησιών. Λειτουργεί με την επιστημονική ευθύνη των: Αικατερίνη Σφυριδάκη - Διδάκτωρ Παν/ου Κρήτης , Χριστίνας Καλπαδάκη - Αν. Καθηγήτρια Αιματολογίας Παν/ου Κρήτης και Ελένης Μωραιτάκη - Μικροβιολόγου.

Πρόκειται για ένα Ιατρείο ελέγχου αιμορραγικών και θρομβωτικών διαταραχών.

  Στο Νέο μας Κέντρο διενεργούνται αιματολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις ρουτίνας Προληπτικού Ελέγχου(Check up) για όλους.

  Αλλά και εξειδικευμένες εξετάσεις όπως :

 • Αντιμετώπιση θρομβωτικών και αιμορραγικών διαταραχών.
 • Παρακολούθηση και ρύθμιση αντιπηκτικής αγωγής.
 • Στο Αιματο-ογκολογικο Ιατρείο πραγματοποιούμε διάγνωση και παρακολούθηση αιματολογικών διαταραχών και χρόνιων νοσημάτων.
 • Διενεργούμε οστεομυελίκη βιοψία.

Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου

 • Εδώ γίνετε έλεγχος επιπλοκών εγκυμοσύνης. Παρακολούθηση αιματολογία κύησης (αναιμία, θρομβοπενία).
 • Αιματολογικός έλεγχος υπογονιμότητας.

Το Αιματολογικό Κέντρο Ηρόδοτος λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή και εξυπηρετεί ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και όλων των υπόλοιπων ταμείων κοινωνικής ασφάλισης, ενώ συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

  ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

  Οδός Χειμάρας και Σουλίου 1, Πόρος

  Email:aimatologiko@irodotosmed.gr

  Τηλ. 2810 240100

 • Παρέχουμε Αξιόπιστες Υπηρεσίες Υγείας

  • Παραμένουμε Σύμμαχοι στην Υγεία σας. • Παρέχουμε Ιατρικές & Διαγνωστικές Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας. • Φροντίζουμε για την Πρόληψη & την Υγεία σας.
 • Ωράριο Ιατρών

  Κάντε κλικ στο παρακάτω στοιχείο για να δείτε τις υπηρεσίες και το τρέχον χρονοδιάγραμμα των ιατρών μας.
  Ωράριο Ιατρών
 • Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα - Παρασκευή
   7.30 - 20.30
  • Σάββατο
   7.30 - 15.00

Για να κλείσετε ραντεβού

 • ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

 • ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

 • ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

 • ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

  Το Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο είναι στελεχωμένο με έμπειρο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό, έτσι ώστε να προσφέρει υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στον τομέα της διάγνωσης για τον άνδρα και τη γυναίκα, με επιπλέον εξειδίκευση στον παιδιατρικό ασθενή.

 • ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

 • ΤΜΗΜΑ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ

 • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

  ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

  Στελεχωμένο από έμπειρο Ιατρικό προσωπικό προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες σε παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα, των παραθυρεοειδών, της υπόφυσης, των επινεφριδίων, των γονάδων, διαταραχές του μεταβολισμού των λιπιδίων, των οστών, του Σακχαρώδη Διαβήτη και των Ενδοκρινών παθήσεων κατά την διάρκεια της κύησης.

 • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Στο μικροβιολογικό τμήμα καλύπτεται όλο το φάσμα των εξετάσεων από τις πιο απλές έως και τις πλέον εξειδικευμένες, με τελευταίας τεχνολογίας αυτόματους αναλυτές, κάτω από συνεχή επιστημονικό ποιοτικό έλεγχο.