• Ηροδότου 148, 71601, Νέα Αλικαρνασσός
  • 2810 - 240100, 2810 - 222265
  • info@irodotosmed.gr

ΤΡΟΥΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

Η Ιατρός Τρουλάκη Σοφία  γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2003 και  εξειδικεύθηκε στην Ακτινολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης από το 2004 έως το 2011.
Η Ιατρός Τρουλάκη Σοφία  εργάσθηκε ως Επιμελήτρια στο  Ακτινολογικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου από το 2011 έως και τον Φεβρουάριο του 2016, ως Επιμελήτρια στο Ακτινολογικό τμήμα του Dr. Sulaiman Al Habib Medical Group στην Σαουδική Αραβία από το 2016 έως το 2017 καθώς και ως επιστημονικά υπεύθυνη του διαγνωστικού κέντρου Βιοατρικής Πεύκης από το 2017 έως το 2018.
Η Ιατρός Τρουλάκη Σοφία έχει συμμετάσχει σε πολλά Ελληνικά, Ευρωπαϊκά και Διεθνή Ιατρικά Συνέδρια.   Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ακτινολογίας (ESR), της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινολογίας (EAE), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Απεικόνισης της Κοιλιάς (ESGAR) και της Ακτινολογικής Εταιρείας Κρήτης (ΑΕΚ), επίσης, είναι πλήρες μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Μεγάλης Βρετανίας (GMC).
Έχει  μεγάλη εμπειρία στον αξονικό τομογράφο, στις εξετάσεις υπερήχων, στη μέτρηση της οστικής πυκνότητας, στις εξετάσεις της κλασσικής ακτινολογίας καθώς και στην απεικόνιση του μαστού (Μαστογραφία-Υπερηχοτομογραφία). Παρέχει τις υπηρεσίες της, ως εξωτερικός συνεργάτης,  στο Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Εξειδίκευσή Ιατρός Ακτινολόγος
Πτυχίο Ιατρός, MD
Τομείς εξειδίκευσης
  • Ακτινολογία
Γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά
Φύλο Θήλυ

Ηρόδοτος Ιατρική E.E

Ανδριανάκη Εμμ. Αικατερίνη