• Ηροδότου 148 & Δημοκρατίας 147, Νέα Αλικαρνασσός
  • (+30) 2810-240100 , (+30) 2810-222265
  • info@irodotosmed.gr

Ανδριανάκη Εμμ. Αικατερίνη

Η Ιατρός Ανδριανάκη Αικατερίνη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή της στην Ακτινολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο – Πανάνειο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η Ιατρός Ανδριανάκη Αικατερίνη έχει εξειδικευθεί επίσης στην Παιδιατρική Ακτινολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς και στην Ουροακτινολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τεργέστης, στην Ιταλία.
Έχει εμπειρία στις εξετάσεις υπερήχων και στη μέτρηση της οστικής πυκνότητας σε παιδιά και ενήλικες, καθώς και στη μαστογραφία. Έχει επίσης εμπειρία σε βιοψίες προστάτη (με ανώδυνη μέθοδο), στην παρακέντηση των οζιδίων του θυρεοειδούς ή σε βλάβες του μαστού, καθώς και στην εξέταση με υπερηχογράφημα για τη δυσλειτουργία του πέους και τους τραυματισμούς του πέους, καθώς και στην υπερηχογραφική κυστεοουρηθρογραφία, μία μέθοδο απεικόνισης χωρίς ακτινοβολία, με τη χρήση υπερήχου και ειδικών σκιαγραφικών μέσων, για την αξιολόγηση της κυστεοουρητηρικής παλινδρόμησης, καθώς και των παθήσεων της ουρήθρας σε βρέφη και παιδιά.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Εξειδίκευσή Ιατρός Ακτινολόγος
Πτυχίο Ιατρός Ακτινολόγος, MD
Τομείς εξειδίκευσης
  • Ακτινολογία
  • Παιδιατρική Ακτινολογία
  • Ουροακτινολογία
Γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Φύλο Θήλυ

Εμπειρία

Η Ιατρός Ανδριανάκη Αικατερίνη έχει συμμετάσχει σε πολλά Ελληνικά, Ευρωπαϊκά και Διεθνή Ιατρικά Συνέδρια.  Συνεπής στην συνεχιζόμενη Ιατρική της Εκπαίδευσης είναι μέλος των ακόλουθων Εταιρειών: της Ευρωπαϊκής Ακτινολογικής Εταιρείας (ESR), Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής Ακτινολογίας (ESPR),της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ουροακτινολογίας (ESUR), Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας (HRS), της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης του Μαστού (HBIS), της Ακτινολογικής Εταιρείας Κρήτης και του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης (ΕΛΙΟΣ).

Ιατρική εκμάθηση

ΟυροακτινολογίαΠανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τεργέστης

Ουροακτινολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τεργέστης, στην Ιταλία.

Παιδιατρική ΑκτινολογίαΠανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Παιδιατρική Ακτινολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Πανεπιστήμιο ΚρήτηςΠανεπιστήμιο Κρήτης

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή της στην Ακτινολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο – Πανάνειο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ηρόδοτος Ιατρική Ε.Ε.

Ανδριανάκη Εμμ. Αικατερίνη